x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Fiul unei judecătoare din Craiova a înjunghiat un tânăr într-un club

de 15 Feb 2016   •   17:48
Fiul unei judecătoare din Craiova a înjunghiat un tânăr într-un club  16
Foto: Pixabay.com

Deși mama lui este judecătoare în Craiova, Andrei Lazăr are mari probleme cu legea. Tânărul s-a încăierat, duminică seara, într-un club cu un bărbat de 34 de ani, pe care l-a înjunghiat cu un cuțit.

Întâmplarea a avut loc la Casa Studenților din Craiova. Victima a ajuns la spital cu o plagă în zona hemitoracică dreptă. Lui Lazăr i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice.

Nu este prima dată când fiul judecătoarei are probleme cu legea. În 2007 el a tăiat cu sabia un bărbat din Craiova, apoi în anul 2008 a lovit cu o cheie tubulară în cap un şofer într-o benzinărie. Andrei Lazăr a fost implicat şi în anul 2010 într-un alt scandal, într-un bar din Craiova. Anchetatorii au decis să îl cerceteze în stare de libertate, însă două luni mai târziu a fost acuzat de lovire şi alte violenţe. În 2014 a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, scrie Libertartea.
poza

Actualitate

Mircea Badea: ASTA mi se pare condamnabil!

Mircea Badea crede că atitudinea românilor în faţa mesajelor propagandei şi a lucrurilor revoltătoare care se produc în România, este condamnabilă. Realizatorul ''În gura...

26 Oct 2016  •  01:26

poza

Show

Rihanna a lansat un apel disperat: "Vă rog, ajutați!"

Rihanna a lansat un apel pentru ajutor, după ce o fostă dansatoare din trupa sa a dispărut fără urmă. Poliția din New Bergen, New Jersey, susține că Shirlene Quigley a dispărut fără urmă...

25 Oct 2016  •  20:06

sati