Antena 3 CNN Actualitate Locale Frica de coronavirus a lăsat un șofer din Argeș fără permis

Frica de coronavirus a lăsat un șofer din Argeș fără permis

Un bărbat din Bunghea de Jos, județul Argeș, a fost amendat și a rămas fără permis după un conflict pe care l-a avut cu un polițist în trafic.

Frica de coronavirus a lăsat un șofer din Argeș fără permis
01 Apr 2020   •   13:08

Șoferul nu a vrut să îi dea agentului actele sale, de teamă că i le va contamina cu virusul ucigaș.

În momentul în care șoferul a fost oprit și i s-au cerut documentele, discuția dintre acesta și polițist a degenerat, șoferul refuzând să-i înmâneze buletinul agentului de frică să nu fie infectat de coronavirus.

Pe imagini se aude cum agentul de poliție îi spune șoferului: „Vă rog frumos să-mi prezentați buletinul și permisul”.

Acesta i le arată însă pe geam, spunând: „Nu am voie să deschid geamul, așa scrie, așa mi-a zis toată poliția”.

La un moment dat tânărul i de adresează polițistului: „Nu mai băgați mâna la mine… Mă agresați. Ați băgat (mâna – n.r.) la mine, în mașina mea, în spațiul privat, mâna (…) Uitați aici documentul, nu vi-l dau în mână”.

Agentul insistă însă să i le înmâneze.

Surse judiciare au declarat că șoferul avea avarii la sistemul de lumină. Polițistul i-a solicitat acestuia să prezinte autorizația de reparație, apoi i-a cerut documentele.

În cele din urmă, tânărul, care conducea o mașină înmatriculată în străinătate și cu volan pe partea dreaptă, a fost amendat cu 580 de lei pentru că nu a respectat dispozițiile agentului de circulație și pentru uzura anvelopelor. În plus, i-a fost reținut permisul pentru 30 de zile și certificatul de înmatriculare.

În cazul agentului au fost dispuse verificări cu privire la modul de acțiune, urmând ca în funcție de rezultatul acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun, scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: Argeş fara permis sofer coronavirus
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close