Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum arată gardul care a împărțit bucureștenii în doua tabere. ”Este sigur pentru copii” sau ”arată ca la cimitir”

Cum arată gardul care a împărțit bucureștenii în doua tabere. ”Este sigur pentru copii” sau ”arată ca la cimitir”

Gardul care este acum montat împrejurul Lacului Morii din Sectorul 6 a împărțit bucureștenii în două tabere. Imaginile postate de primarul Ciprian Ciucu au iscat sute de reacții contradictorii ale oamenilor.

Cum arată gardul care a împărțit bucureștenii în doua tabere. ”Este sigur pentru copii” sau ”arată ca la cimitir”
Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu
de Andreea Ştefan    |    12 Apr 2022   •   14:50

Amenajarea Lacului Morii din Sectorul 6 al Capitalei a născut o polemică pe pagina de Facebook a primarului.

Oamenii care se plimbă de obicei pe marginea lacului sunt de părere că acest gard este o măsură de siguranță bună, pe când alții susțin că arată ”oribil” sau ”ca la cimitir”.

Primarul susține în continuare că gardul a fost montat ca măsură de siguranță și spune că s-a încercat a nu fi obstrucționată vederea lacului.

”Am venit cu un design care să nu obstrucționeze nici vederea lacului, și care să nu fie foarte înalt, dar suficient cât să ofere o minimă protecție. Mai mult, lacul nu arată foarte bine la bază, acolo unde noi nu putem interveni, iar gardul acoperă foarte bine”, a declarat primarul pentru gandul.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Azi am fost pe teren să inspectez progresul diferitelor lucrări. Pe Lacul Morii se lucrează non-stop, inclusiv in week-end.

S-au montat stâlpii de iluminat, acum sunt la faza de mobilier urban.

E un proiect complet, inclusiv aspectul de securitate, vom avea camere de supraveghere și un echipaj de politie mobil și non-stop.

Sper ca luna viitoare să fie gata și să avea cea mai frumoasă promenadă de apus din București!”, a scris Ciprian Ciucu în postarea de pe Facebook.

Oamenii însă au păreri împărțite, iar unii dintre ei nu sunt chiar mulțumiți de aspectul final al lacului ”decorat” cu acesta gard, spunând că ”ați băgat lacul în țarc”, ”arată ca la cimitir” sau ”nu se mai vede apa”.

Alți locuitori ai Sectorului 6 îl felicită pe primar și consideră că acest gard a fost o alegere potrivită. Nu este deloc urât. Chiar se pierde când te uiți la apă. În plus, este mult mai sigur să te plimbi cu copilul pe dig”.

×
Subiecte în articol: gard lacul morii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close