Antena 3 CNN Actualitate Locale Grup de turiști rătăciți în Masivul Retezat. O femeie este rănită după ce a căzut în gol zeci de metri

Grup de turiști rătăciți în Masivul Retezat. O femeie este rănită după ce a căzut în gol zeci de metri

Acțiune dificilă a salvamontiștilor din Hunedoara după ce mai mulți turiști s-au rătăcit din cauza vremii rele, într-o zonă sălbatică din Masivul Retezat. O femeie a căzut în gol zeci de metri.

de Ioana Mircea    |    25 Mai 2024   •   19:45

Salvamontiștii din Hunedoara intervin pentru localizarea și căutarea unui grup de turiști rătăciți într-o zonă sălbatică a Masivului Retezat.

Potrivit Salvamont Hunedoara, este o acțiune în derulare a salvamontiștilor pentru localizarea și căutarea unui grup de turiști rătăciți din cauza vremii neprielnice într-o zonă sălbatică din partea de nord a Masivului Retezat.

O tânără din grup a suferit mai multe traumatisme după ce a căzut mai multe zeci de metri pe versantul pe care turiștii au încercat retragerea de pe munte.

"Un grup de turiști care se întorceau de pe Retezat a greșit traseul din cauza vremii nefavorabile și au ajuns într-o zonă de abrupt foarte periculoasă cu multă stâncărie și multe tufe. S-a îngreunat și vizibilitatea.

Echipa Salvamont Hunedoara este încă în deplasare la locul accidentului. E vorba de o tânără de 29 de ani din Târgu Mureș care a căzut mai mulți zeci de metri de pe stâncă. Are un traumatism cranian și la unul din membrele superioare", a declarat în direct la Antena 3 CNN, șeful Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodea.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Momentul impactului mortal dintre autocarul plin cu copii și un autoturism
x close