Antena 3 CNN Actualitate Locale Harta clanurilor interlope. Cele mai periculoase zone din Bucureşti

Harta clanurilor interlope. Cele mai periculoase zone din Bucureşti

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan prezintă principalele grupări infracţionale din Capitală şi modul lor de acţiune.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Ian 2024   •   15:30

În Bucureşti există mai multe clanuri interlope de care lumea se teme. Astfel, în Sectorul 1 al Capitalei, sunt cunoscute trei clanuri: Clanul Geamănu, Clanul Sadoveanu şi Clanul Capone. 

În fiecare sector din Bucureşti există clanuri diferite de interlopi, ca şi cum şi-ar fi împărţit teritoriul. Prin urmare, în sectorul 2 din Bucureşti, oamenii se tem de două clanuri:  Clanul Caran şi Clanul Duduienilor

În sectorul 3, un singur clan de interlopi face legea în zonă, şi anume, Clanul Chira. În sectorul 4 există Clanul Sportivilor şi Clanul Vancică, iar în sectorul 5 există Clanul Cămătarilor şi Clanul Ştoacă. 

De asemenea, nici în sectorul 6 nu poate fi lipsit măcar de un clan de interlopui, iar aici legea este făcută de Clanul Vasiloi.

Citeşte şi: Patru suspecți, săltați de mascați în cazul pistolului furat de la fostul ofițer SRI din Voluntari. Arma s-ar putea afla în Bulgaria

Cele mai cunoscute clanuri interlope de la nivelul judeţului Ilfov sunt Clanul Iordan şi Clanul Litraşu. 

Pistolului furat de la fostul ofițer SRI din Voluntari ar putea fi în posesia unui clan de interlopi 

"Aceste clanuri îşi reglează între ei conturile. Ceea ce nu e o problemă, dar să şi le regleze pe câmp. Căci dacă şi le reglează în oraş poate ricoşa glonţul iar un om care trece pe acolo poate fi rănit. 

Să ştiţi că pentru orice membru al acestor clanuri, să aibă un pistol glock sub haină, este o laudă. Eu nu cred că arma a fost vândută. Eu cred că se află în posesia unui interlop. Cel mai bine ar fi să fie întrebate şi aceste clanuri despre armă, poate cineva are vreo informație. 

Interlopii caută şă îşi lărgească teritoriu pentru că asta înseamnă bani mai mulţi. Nu este o problemă că aceste clanuri sunt periculoase, ci faptul că ele există şi acționează cu voia Poliției", este o laudă, a declarat Sorin Ovidiu Bălan. 

 

 

×
Subiecte în articol: clanuri interlopi camatari București
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close