Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu de proporții la intrare în stațiunea Mamaia din Constanța | Pompierii intervin pentru stingerea focului

Incendiu de proporții la intrare în stațiunea Mamaia din Constanța | Pompierii intervin pentru stingerea focului

Un incendiu a izbucnit la intrare în stațiunea Mamaia din Constanța. Pompierii intervin la fața locului pentru a stinge focul.

Incendiu de proporții la intrare în stațiunea Mamaia din Constanța | Pompierii intervin pentru stingerea focului
de Andreea Ştefan    |    10 Dec 2023   •   15:51

Un incendiu de proporții a izbucnit la intrare în stațiunea Mamaia. Parterul unui hotel celebru unde acum funcționează un centru SPA și o clinică medicală a fost cuprins de flăcări la interior, iar norul de fum negru a acoperit cerul.

ISU Dobrogea a trimis mașini de pompieri de la mai multe stații de intervenție, iar Serviciul Județean de Ambulanță a direcționat câteva echipaje medicale de urgență. Din fericire, singura persoană aflată la interior a reușit să iasă din infernul de fum și foc, și n-au fost victime.

Alarma s-a dat la 16:30, când fumul gros a inundat sauna centrului SPA.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La început, a fost localizat în centrul clinicii, însă în câteva minute s-a extins și-n lateral. Mașinile de pompieri și-au găsit greu drumul prin fumul gros care a acoperit intrarea în Mamaia.

Incendiul se manifesta cu violență, iar pompierii au mai cerut ajutor de la alte detașamente de la marginea orașului.

La locul incendiului au intervenit Detașamentul Fripis, cu o autospecială de descarcerare, 2 ASAS, 1 ASII, SMURD B2, și Detașamentul Palas cu 1 SMURD B2 și 1 ambulanta SAJ.

Primele echipaje de căutare și salvare au ieșit aproape imediat, fără că să găsească pe cineva. 

După o oră,  incendiul a fost lichidat. Pompierii au mai rămas să  răcească și să ventileze încăperile și instalațiile din interior.

Femeia care a ieșit singură, în vârstă de 49 de ani, a suferit un atac panică, fiind asistată medical de un echipaj SMURD. 

Acum pompierii urmează să stabilească și cauza  incendiului.

Publicată de ZIUA de Constanţa pe Duminică, 10 decembrie 2023


 

×
Subiecte în articol: Mamaia Constanța
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close