Antena 3 CNN Actualitate Locale Judecători din Constanța, amenințați de un individ că ”îi va vâna cu arma de vânătoare”. Verdictele nu erau pe placul lui

Judecători din Constanța, amenințați de un individ că ”îi va vâna cu arma de vânătoare”. Verdictele nu erau pe placul lui

Mai mulţi judecători din Constanţa au fost amenintaţi de un individ din cauza verdictelor care nu erau pe placul lui. Bărbatul le-a trimis magistraţilor mai multe emailuri în care le spunea că "îi va vâna cu o armă de vânătoare".

de Cătălina Buzoianu    |    20 Feb 2024   •   12:25

Totul s-a întâmplat timp de două luni, pe parcursul anului trecut. Individul a trimis prin poşta electronică a Curţii de Apel Constanţa mai multe ameninţări adresate unui număr de patru magistraţi, membri ai unor completuri de judecată care au avut spre soluţionare mai multe cereri formulate de acest bărbat.

Potrivit rechizitoriului, acesta le transmitea că el va fi cel care îi va judeca pe magistraţi, că nu va avea niciun fel de milă pentru ei şi pentru familiile lor, că pedepsele pe care le va aplica el vor fi dintre cele mai aspre, că vor trăi pe pielea lor un adevărat coşmar şi, mai mult decât atât, le explica şi faptul că poate să-şi procure oricând o armă de vânătoare cu care să ducă la bun sfârşit aceste ameninţări.

De asemenea, conform aceluiaşi rechizitoriu, inculpatul a acţionat cu scopul de a-i convinge pe magistraţi să amâne cauzele sau să dea soluţii favorabile lui, astfel încât acesta să poată beneficia de daune morale în valoare de 100.000 de lei.

În acest moment, inculpatul a fost trimis în judecată. Urmează să fie stabilit primul termen. În tot acest timp, el se va afla sub măsura controlului judiciar.

×
Subiecte în articol: judecatori ameninţaţi Constanța
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close