Antena 3 CNN Actualitate Locale Mamă și fiică bătute crunt în plină stradă de un tânăr. Agresivitatea lui i-a îngrozit pe martori

Mamă și fiică bătute crunt în plină stradă de un tânăr. Agresivitatea lui i-a îngrozit pe martori

O mamă în vârstă de 45 de ani și fiica acesteia, de 19 ani, au ajuns la spitalul din Hunedoara după ce au fost bătute în plină stradă, de un tânăr.

Mamă și fiică bătute crunt în plină stradă de un tânăr. Agresivitatea lui i-a îngrozit pe martori
Sursa foto: hepta
28 Mai 2020   •   14:31

Scandalul s-a petrecut în cartierul Micro 5 din municipiul Hunedoara. Potrivit martoriloc oculari, victimele au fost lovite cu pumnii şi picioarele şi trântite într-un gard.

„Patrula de siguranţă publică s-a deplasat la faţa locului şi a identificat cele două femei care au precizat că în 27 mai, în jurul orei 22, au avut un conflict verbal cu un tânăr, iar acesta din urmă le-a lovit pe cele două cu pumnul în zona feţei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Martorii susțin că scandalul a apărut de la câinele plimbat de una din femei, care și-ar fi făcut nevoile în zonă. Alții, spun că este vorba de un conflict mai vechi. 

Oricare ar fi fost motivul, cei aflați la fața locului au fost îngroziți de agresivitatea bărbatului. 

Poliţiştii au început o anchetă penală pentru lovire. Au loc cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc agresiunea, scrie Adevărul
 

×
Parteneri
Cum a reacționat mama fetiței de 12 ani când colegii au confruntat-o
x close