Antena 3 CNN Actualitate Locale Mașină căzută în râu, după ce un alt șofer a efectuat o depășire neregulamentară, în Mehedinți

Mașină căzută în râu, după ce un alt șofer a efectuat o depășire neregulamentară, în Mehedinți

Un șofer a provocat un accident pe o șosea din județul Mehedinți, după ce a efectuat o depășire neregulamentară. În urma impactului, un alt conducător auto a ajuns cu mașina în râu.

Mașină căzută în râu, după ce un alt șofer a efectuat o depășire neregulamentară, în Mehedinți
Sursa foto: ISU Mehedinți
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Aug 2023   •   23:21

Accidentul a fost provocat de un șofer în vârstă de 43 de ani, care s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care a ajuns în râul Bahna din județul Mehedinți.

Potrivit Poliției Mehedinți miercuri, în jurul orei 18.00 „un conducător auto de 43 ani, din comuna Tălpaș, jud. Dolj, a condus un autovehicul pe DN6, din direcția mun.Orșova către mun. Dr.Tr.Severin, iar la intersecția cu DC 607 C, a efectuat manevra de depășire neregulamentară a unei coloane de autovehicule, prin încălcarea marcajului longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula in fața sa și al cărui conducător auto în vârstă de 39 ani, din loc. Ialomița, jud. Mehedinți se angajase în schimbarea direcției de mers pentru a pătrunde pe DC 607C”.

Șoferul ajuns cu mașina în râu a reușit sa părăsească autovehiculul, însă trei persoane, cu vârste cuprinse între 28 și 33 ani, aflate în cea de-a doua mașină, au fost transportate la Spitalul Județean din Drobeta-Turnu Severin pentru investigații medicale.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și: Pedeapsa primită de o tânără din SUA, după ce s-a urcat drogată la volan și a provocat un accident similar celui de la 2 Mai

În cauza, a fost întocmit dosar penal de vătămare corporală din culpă, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: mehedinti masina cazuta in rau depasire
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close