Antena 3 CNN Actualitate Locale Povestea mașinii "învelite" de un bărbat, în plină nisoare, după ce a fost "uitată în frig", în București: "Bravo, omule, mai avem o speranță!”

Povestea mașinii "învelite" de un bărbat, în plină nisoare, după ce a fost "uitată în frig", în București: "Bravo, omule, mai avem o speranță!”

Un bărbat din București a devenit, ieri, "eroul zilei", după ce a decis să "îngrijească" o mașină uitată într-o stație de autobuz, cu geamurile deschise, în plină ninsoare.

Povestea mașinii "învelite" de un bărbat, în plină nisoare, după ce a fost "uitată în frig", în București: "Bravo, omule, mai avem o speranță!”
Sursa foto: Facebook | Infotrafic București și Ilfov
de Ioana Mircea    |    08 Dec 2023   •   13:20

Un bărbat, cu inima mare, din București a decis ieri să se gândească și la alții, chiar în momentul în care prima zăpadă din acestă iarnă, din București, a luat cu asalt orașul.

Bărbatului i s-a făcut milă de mașina unui șofer care a lăsat-o într-o stație de autobuz cu geamurile deschise. Omul a luat câteva pături și a învelit-o pentru ca zăpada să nu mai intre înăuntru. Acesta a lăsat și un mesaj în parbriz.

Citește și: Avertizare Infotrafic! Se circulă în condiții de lapoviță și ninsoare pe pricipalele șosele din România

"Ai toate geamurile lăsate. Am pus două pături pe fiecare latură, să nu mai intre zăpada. Părea ca e de ceva timp acolo. Stația de autobuz Aviator Popișteanu.”

"Mașina învelită" a fost postată pe grupul de Facebook "Infotrafic București și Ilfov", iar reacția oamenilor nu a întârziat să apară.

"Respect! Mai rar așa oameni cărora să le pese de ceilalți! Bravo, omule, mai avem o speranță!”, "Rar așa ceva! Respect, omule!”, "Daca am fi un sfert dintre noi așa,  am schimba lumea!”, sunt câteva dintre comentariile de postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: ninsoare București masina
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close