Antena 3 CNN Actualitate Locale Momente de panică în Bârlad. Un director de bancă a fost preluat cu izoleta

Momente de panică în Bârlad. Un director de bancă a fost preluat cu izoleta

Directorul unei bãnci din Bârlad, în vârstă de 42 de ani, a fost preluat ieri, cu izoleta, de la reședința sa. Momentul a indus panică în rândul cetățenilor mai ales că bărbatul a fost, până vineri inclusiv, la serviciu, unde a intrat în contact cu mai multe persoane,.

Momente de panică în Bârlad. Un director de bancă a fost preluat cu izoleta
26 Mai 2020   •   21:29

Și soția bărbatului suspectat de infectare cu coronavirus lucrează tot la bancă, alta decât cea în care își desfășoară activitatea bărbatul. Dacă rezultatul se confirmă în cazul său, urmează o anchetă epidemiologică extinsă. 

Colegii bărbatului susțin că acesta era foarte precaut la serviciu și că purta în permanență mască și mănuși. Rezultatul testului său încă nu a fost anunțat.

Bãrbatul a fost depistat cu temperaturã 39, dar fără alte simptome caracteristice infecției cu virusul SASR CoV-2. El se simtea rãu de câteva zile, iar medicul de familie a solicitat la 112 sã fie preluat de la domiciliu cu izoleta pentru a fi dus la spitalul din Bârlad, care este suport Covid-19, pentru a fi testat. Dupã ce a fost consultat și la domiciliu de cãtre cadrele medicale de pe ambulanțã, a fost internat la secția de Boli Infecțioase, unde va rămâne până la primirea rezultatelor testului, relatează Vremea Nouă.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close