Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un şofer merge cu spatele pe contrasens pe centura Capitalei

Momentul în care un şofer merge cu spatele pe contrasens pe centura Capitalei

Vin imagini halucinante din trafic de pe centura Capitalei. Un șofer a mers câteva minute cu spatele pe contrasens.

Momentul în care un şofer merge cu spatele pe contrasens pe centura Capitalei
Sursa foto: TikTok Tarbosky22
de Claudia Popovici    |    14 Aug 2021   •   18:33

Cel care a filmat imaginile şi le-a postat pe reţelele sociale spune că individul a încercat să facă o depășire, numai că nu a mai avut pe unde să se întoarcă pe banda lui așa că a mers în marșarier până când s-a eliberat drumul.

Cei care au urmărit imaginile devenite virale pe internet au cerut pedepse dure pentru cei implicați, întrucât au pus în pericol circulația celorlalți participanți la trafic.

Liderul sindicatului Europol: "Este clar că trebuie să facem ceva”

Cosmin Andreica, liderul sindicatului Europol, spune că este nevoie de modificarea legislaţiei rutiere, însă nu reuşeşte să găsească sprijin din partea parlamentarilor. 

''Întradevăr, sunt mai multe discuţii care sunt reluate, pentru că de cel puţin trei ani de zile au existat o serie de solicitări din partea Poliţiei Rutiere de a modifica legislaţia rutieră, însă nu am găsit niciodată sprijin din partea parlamentarilor, fiind vorba despre măsuri care sigur le-au apreciat ca fiind nepopulare în rândul electoratului.(...)

Vorbim despre o nevoie stringentă de modificarea legislaţiei, pentru că vedem că actuala legislaţie nu îşi produce efectele. Numărul de morţi creşte de la an la an, România este în topul Uniunii Europene în privinţa deceselor de pe drumurile publice şi vorbim de mii de morţi. Este clar că trebuie să facem ceva şi, suplimentar acestor modificări legislative care sunt foarte imperativ necesare.

Vorbim şi despre lipsa de interes din partea celor care gestionează infrastructura rutieră, pentru că, concomitent cu modificările legislative, trebuie să oferim şoferilor posibilitatea de a ajunge din punctul A în punctul B într-un timp rezonabil", a spus Cosmin Andreica la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: centrura Capitalei sofer
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close