Antena 3 CNN Actualitate Locale Motivul incredibil pentru care un elev din Iaşi a pulverizat spray lacrimogen într-un tramvai

Motivul incredibil pentru care un elev din Iaşi a pulverizat spray lacrimogen într-un tramvai

Motivul incredibil pentru care un elev din Iaşi a pulverizat spray lacrimogen într-un tramvai
27 Sep 2018   •   09:25

Un adolescent, elev la un liceu din Iaşi, este căutat de poliţişti, după ce, miercuri seara, a pulverizat spray lacrimogen într-un tramvai. Elevul era supărat pentru că echipa sa a pierdut un meci de handbal.

"Am fost sesizaţi cu privire la un incident care a avut loc într-un tramvai ce se afla în zona Agronomie (Copou - n.r.). Din primele informaţii reiese că, în cursul zilei de ieri (miercuri - n.r.), ar fi avut loc o competiţie sportivă între licee din Iaşi. După finalizarea competiţiei, elevi ai ambelor licee au urcat într-un tramvai, pentru a merge în zona de cazare. La un moment dat, un elev, probabil supărat că echipa sa a pierdut meciul - ar fi fost vorba despre handbal, din câte se pare - ar fi dat cu un spray iritant lacrimogen în tramvaiul respectiv", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

Aceasta a adăugat că, în urma incidentului, mai multe persoane au avut dureri, iar elevul a fi fugit, fiind acum căutat de poliţişti.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Iași tramvai
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close