Antena 3 CNN Actualitate Locale Muncitor căzut de pe clădirea Primăriei Hunedoara. Reprezentant ISU: "A căzut 8-10 metri înălțime"

Muncitor căzut de pe clădirea Primăriei Hunedoara. Reprezentant ISU: "A căzut 8-10 metri înălțime"

Un muncitor a căzut, în urmă cu puţin timp, de pe clădirea primăriei din Hunedoara. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.

de Mia Lungu    |    02 Mar 2023   •   10:01

Accident grav în urmă cu puțin timp, în Hunedoara. Un muncitor care lucra la acoperiș a căzut de pe clădirea primăriei.

Bărbatul a căzut de la aproximativ 8 metri. Echipajul SAJ l-a găsit conștient, acuzând dureri la membrele inferioare și torace.

A fost transportat la UPU Hunedoara cu diagnosticul de politraumatism prin cădere de la înălțime, traumatism toracic și de membre inferioare.

Urmează a fi investigat în spital pentru a vedea exact ce leziuni prezintă.

Doctorul Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Hunedoara, a oferit detalii despre starea bărbatului, la Antena 3 CNN.

"Pacientul a fost găsit conștient. A căzut 8-10 metri înălțime. Norocul victimei a fost că a căzut pe o zonă cu noroi. A atenuat căzătură și nu prezenta leziuni așa de grave. Pacientul acuză dureri la nivelul coloanei toracale și la nivelul membrelor inferioare.

A fost conștient tot timpul, a colaborat cu echipajul. A fost evaluat de medicul de pe echipaj, stabilizat la fața locului și ulterior transferat la Urgență Hunedoara. Starea lui momentan este stabilă. Urmează să fie investigat mai amanunțit pentru a vedea dacă nu există și alte leziuni mai grave.

În jur de 50 de ani are pacientul.", a precizat acesta.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: muncitor cazut Primăria Hunedoara spital
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close