Antena 3 CNN Actualitate Locale Noul scandal pe tema termoscanării. O femeie acuză că a fost agresată de paznic, într-o piață din București

Noul scandal pe tema termoscanării. O femeie acuză că a fost agresată de paznic, într-o piață din București

O femeie care a refuzat termoscanarea la nivelul frunții, la intrarea într-o piață agroalimentară din Sectorul 6, spune că a fost bruscată de paznic. La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, iar femeia a promis că va depune plângere la secție.

Noul scandal pe tema termoscanării. O femeie acuză că a fost agresată de paznic, într-o piață din București
Sursa foto: Hepta
27 Mai 2020   •   17:17

Femeia i-a cerut paznicului să îi măsoare temperatura la mână, însă acesta a refuzat pe motiv că rezultatul nu va fi unul corect. De aici lucrurile au degenerat într-un scandal, care s-a stins după apariția poliției. 

„Astăzi, în jurul orei 15.00, Secția 22 Poliție a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul  că agenții de pază ai unei piețe agroalimentare din sectorul 6 nu i-au permis accesul în incintă și au bruscat-o. Persoana a reclamat că i s-a solicitat să își dea acordul de a i se masura temperatura corporală la nivelul frunții, fapt pe care l-a refuzat, solicitând măsurarea la incheietura mâinii, moment în care ar fi fost lovită la nivelul mâinii. În baza sesizării, Secția 22 Poliție a demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă teritorial și material.”, anunță reprezentanții Poliției.

Deși Ministerul Sănătății susține că termoscanarea e obligatorie, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că nu există sancțiuni în cazul unui refuz.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close