Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a fost atacată cu un spray lacrimogen ca să i se fure geanta. Cine a oprit-o pe hoață în următoarele minute

O femeie a fost atacată cu un spray lacrimogen ca să i se fure geanta. Cine a oprit-o pe hoață în următoarele minute

O femeie a fost atacată cu un spray lacrimogen ca să i se fure geanta. Cine a oprit-o pe hoață în următoarele minute
Sursa foto: Foto: Facebook/ Jandarmeria Brașov
de S.T.    |    16 Ian 2017   •   20:27

O femeie din Brașov a fost atacată cu un spray lacrimogen ca să i se fure geanta. Tâlhăria a fost oprită de un jandarm aflat în concediu de odihnă.

„În data de 15.01.2017, în jurul orei 15.40, o persoană de sex feminin în vârstă de 48 de ani a fost agresată și deposedată de bunurile sale de către o altă persoana de sex feminin pe strada Hărmanului între benzinăria Lukoil și stația RAT, iar pentru a-și duce la îndeplinire fapta, agresoarea a pulverizat victimei spray iritant lacrimogen în zona feței.

Plt. Vișan George Aurel, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, aflat în concediu de odihnă, a văzut întreaga desfășurare a evenimentului și fără a sta pe gânduri a trecut la urmărirea și prinderea agresoarei.

Ulterior, jandarmul a sunat pe numărul unic de urgență 112, chemând în sprijin efectivele aflate în serviciu, la fața locului ajungând rapid o patrulă mixtă, poliție-jandarmerie, care a luat măsurile legale împotriva agresoarei și a acordat primul ajutor victimei.

Cercetările sunt continuate de către Poliția Brașov, cu autoarea faptei în stare de reținere preventivă”, arată Jandarmeria Brașov pe pagina oficială de Facebook.

×
Subiecte în articol: furt talharie hot
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close