Antena 3 CNN Actualitate Locale Planul macabru al unui cunoscut notar din Mureş | Şi-a înjunghiat iubita, apoi a mers cu ea în maşină, aşteptând să moară

Planul macabru al unui cunoscut notar din Mureş | Şi-a înjunghiat iubita, apoi a mers cu ea în maşină, aşteptând să moară

Un cunoscut notar de 41 de ani din Mureş a pus la cale un plan diabolic pentru a scăpa de iubita sa. Totul a ieşit la iveală când a fost oprit în trafic de poliţişti la un control de rutină.

Planul macabru al unui cunoscut notar din Mureş | Şi-a înjunghiat iubita, apoi a mers cu ea în maşină, aşteptând să moară
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Dec 2023   •   19:15

Potrivit procurorilor, invidivul, un notar public cunoscut în Târnăveni, județul Mureș, în vârstă de 41 de ani avea o relaţie de aproximativ doi ani cu o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Blaj.

Mânat de un plan macabru, individul s-a întâlnit cu femeia sâmbăta trecută şi, la un moment dat, în timp ce mergeau cu maşina a înjunghiat-o cu o armă albă. 

Potrivit procurorilor, atacul asupra femeii a fost extrem de dur cu scopul de a-i curma viaţa. Imediat după acest scenariu macabru, coșmarul femeii a continuat în mașină, acolo unde a zăcut sub privirile nepăsătoare ale individului care aştepta să moară.

Din fericire, maşina cu cei doi a fost oprită de poliţişti în trafic la un control de rutină, când planul diabolic al notarului a fost descoperit.

Victima se află la Terapie Intensivă și medicii încearcă să îi salveze viața. Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor, potrivit stirileprotv.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: notar femeie înjunghiată mures
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close