Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul din Ștefăneștii de Jos a fost reținut pentru 24 de ore. El este acuzat că ar fi violat o minoră de 12 ani

Primarul din Ștefăneștii de Jos a fost reținut pentru 24 de ore. El este acuzat că ar fi violat o minoră de 12 ani

Trei persoane au fost reținute, joi seara, între care și primarul din Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, Robert Ștefan, după ce o copilă de 12 ani a susținut că a fost violată și, în urma relațiilor sexuale, a născut un copil. Vineri, aceştia vor fi prezentaţi în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Primarul din Ștefăneștii de Jos a fost reținut pentru 24 de ore. El este acuzat că ar fi violat o minoră de 12 ani
de Georgiana Adam    |    10 Iun 2021   •   21:45

În acest caz, joi dimineaţa polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea au făcut mai multe percheziții, inclusiv la casa primarului Robert Ștefan, din Ștefăneștii de Jos Ilfov, dar și la sediul Primăriei. În total, autoritățile au descins la cinci adrese.

Robert Ștefan este acuzat că ar fi violat o minoră de 12 ani, conform unor surse. Ancheta în acest dosar este coordonată de către Parchetul Judecătoriei Buftea. Dosarul vizează cinci persoane, între care și primarul Ștefan Ionel Robert, care sunt cercetate pentru infracțiunile de viol sau act sexual cu un minor, influențarea declarațiilor și șantaj.

Totul a pornit în urma unui denunț depus în luna februarie a acestui an și vizează fapte care au avut loc între anii 2017 și 2019. Atunci, tânăra, în vârstă de 12 ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai mulți bărbați din Dascălu și din Stefăneştii de Jos. 

În 2018 s-a deschis o anchetă, cu autori necunoscuți, după ce tânăra, care a fost amenințată să păstreze tăcerea, a născut un copil la Maternitatea Polizu, spun aceleași surse. Aceste două anchete s-au contopit într-un nou dosar unde este vorba inclusiv de viol, fiind vizat și primarul Robert Ștefan, din Ștefăneștii de Jos.

Ștefan Ionel Robert este primar PNL al localității Ștefăneștii de Jos din anul 2016. La alegerile din 2020, el a câștigat un nou mandat.

×
Subiecte în articol: stefanestii de jos primar Robert Ștefan
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close