Antena 3 CNN Actualitate Locale Nicușor Dan a anunțat că 11 puncte termice din București sunt sub parametri: ”Nu vom putea interveni"

Nicușor Dan a anunțat că 11 puncte termice din București sunt sub parametri: ”Nu vom putea interveni"

Primarul general al Bucureștiului a anunțat, în această seară, că în 11 puncte termice ale orașului "apa este călduţă în loc să fie caldă" și că nu se va putea interveni pentru remedierea situației momentan.

Nicușor Dan a anunțat că 11 puncte termice din București sunt sub parametri: ”Nu vom putea interveni"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Ioana Mircea    |    22 Ian 2024   •   22:39

Bucureștiul are 11 puncte termice din 1.000 în care furnizarea agentului termic este sub parametri, potrivit primarului general al Capitalei, Nicușor Dan.

”Apa este călduţă în loc să fie caldă. Asta înseamnă 100-110 scări de bloc”, a transmis, în această seară, Nicușor Dan.

”Noi avem 1.000 de puncte termice care deservesc cam 9.500 scări de bloc. În acest moment, sunt 11 puncte termice din 1.000 în care furnizarea este sub parametri, adică apa este călduţă în loc să fie caldă. Asta înseamnă 100-110 scări de bloc”, a declarat, la Digi 24, Nicuşor Dan.

Citește și: Primarul Sectorului 3 oferă soluții pentru lipsa de căldură din București | "Primăria Generală nu face și nu îi lasă nici pe alții să facă"

Acesta a explicat de ce situația va mai continua și de ce nu se va putea interveni în aceste zile pentru remedierea situației.

”Nu vom putea interveni în exact zilele astea geroase (…) pentru că o intervenţie înseamnă să opreşti cu totul căldura pentru blocurile alea. Aşteptăm încă două, trei zile până când se încălzeşte ca să intervenim, să reparăm avaria şi în această perioadă o să fie furnizare sub parametri”, a precizat primarul general al Capitalei.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan avarii căldură București
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close