Antena 3 CNN Actualitate Locale "Am crezut că e ceva normal": Satul din România unde străzile aduc a teren de fotbal, din cauza țevilor de gaz

"Am crezut că e ceva normal": Satul din România unde străzile aduc a teren de fotbal, din cauza țevilor de gaz

Străzile unui sat din România par a fi transformate de autorități în teren de fotbal după ce țevile de gaz au fost puse în formă de poartă.

"Am crezut că e ceva normal": Satul din România unde străzile aduc a teren de fotbal, din cauza țevilor de gaz
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    26 Mai 2024   •   18:20

Rețeaua de gaze, așteptată de zeci de ani într-un sat din județul Buzău, provoacă nemulţumirea locuitorilor. Țevile au fost montate la vedere, chiar în fața porților caselor, la o înălțime de câțiva metri. Mai în glumă, mai în serios, oamenii le compară cu nişte porţi de fotbal.     

O stradă din satul Stăncești seamănă cu o alee pe care au fost îngrămădite zeci de porți de fotbal galbene. Aspectul este dat de conductele de gaze care abia au fost montate.

Localnicii se așteptau ca țevile să fie îngropate, însă s-au trezit cu ele montate la vedere. "La început am crezut că e ceva normal, dacă s-au pus la toată lumea. Nu am știut că o să pună așa pe sus", a spus o localnică.

Nu doar aspectul bizar le sare în ochi localnicilor. Aceştia se tem că s-ar putea produce accidente din cauza țevilor neprotejate.

Reprezentanții primăriei spun că instalaţia este sigură, iar decizia de-a o monta astfel a fost a proiectantului, care ar fi avut şi acordul locatarilor.

"Soluția a fost aleasă de către executantul lucrării și motivul a fost să nu stricăm strada respectivă care are și rigole carosabile, și podiștile făcute de curând", a spus viceprimarul Vadu Pașii Cristinel Georgescu.

Oamenii care stau pe străzile vecine și care la rândul lor așteaptă rețeaua de gaze spun că nu vor fi de acord ca țevile să le fie montate în acest fel.

×
Subiecte în articol: Buzau ţeavă de gaze
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
El este românul ucis în Congo de o rachetă. Ar fi împlinit 23 de ani peste 6 zile
x close