Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene incredibile în Craiova! Uşile tramvaielor, blocate cu bolovani ca să nu se deschidă - VIDEO

Scene incredibile în Craiova! Uşile tramvaielor, blocate cu bolovani ca să nu se deschidă - VIDEO

Scene incredibile în Craiova! Uşile tramvaielor, blocate cu bolovani ca să nu se deschidă - VIDEO
27 Sep 2018   •   09:42

Scene incredibile au fost surpinse într-un tramvai din Craiova. Oamenii au fixat un bolovan în dreptul uşilor care se deschid în timpul mersului. Într-un alt caz, un călător le-a blocat cu mâna. Puşi în faţa imaginilor, reprezentanţii Regiei de Transport dau vina pe călători. 

Momentul uluitor este surprins într-un tramvai din Craiova. Pentru că uşile nu s-au închis automat, un călător le închide în timpul mersului, pentru a împiedica o tragedie. Pus în faţa imaginilor revoltătoare, un inginer al Regiei Autonome de Transport Craiova neagă existenţa problemei. 

În Craiova, există trei trasee pentru tramvaie, pe care ar trebui să circule 29 de vagoane. Doar 15 sunt însă funcţionale, iar pe traseu mai ies doar 11.  În urmă cu trei ani, o parte dintre ele au fost modernizate. Dar călătorii se plâng că doar li s-a scos rugina, au fost vopsite şi tapetate pe exterior cu autocolant.  Aşa că zilnic apar defecţiuni la câte o garnitură. 

Niciun tramvai nu are rampă pentru persoanele cu dizabilităţi, iar zgomotul în timpul călătoriei e greu de suportat. 

Municipalitatea anunţă că vrea să cumpere 17 tramvaie noi, în valoare de peste 40 de milioane de lei.

×
Subiecte în articol: Craiova tramvai
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close