Antena 3 CNN Actualitate Locale Sindicatul Europol: "Şoferul de Ferrari a vrut să fugă cu orice preţ chiar dacă îi lua viaţa poliţistului"

Sindicatul Europol: "Şoferul de Ferrari a vrut să fugă cu orice preţ chiar dacă îi lua viaţa poliţistului"

Decizie șocantă! Proprietarul bolidului de lux care a lovit intenționat un polițist care îndrăznise să-l tragă pe dreapta a fost lăsat liber. Asta deşi, agentul rutier luat pe capotă are un certificat medico-legal în care scrie negru pe alb că va avea nevoie de zile întregi de îngrijiri medicale din cauza rănilor suferite.

Sindicatul Europol: "Şoferul de Ferrari a vrut să fugă cu orice preţ chiar dacă îi lua viaţa poliţistului"
de Claudia Popovici    |    13 Aug 2021   •   17:00

Acum, șmecherul lăsat liber de procuror se află sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile. Culmea, pentru același număr de zile în care polițistul va avea nevoie de tratament.

Reamintim că polițistul a plecat în urmărirea șoferului fugar, iar pentru a-l opri a fost nevoit să tragă mai multe focuri de armă.

Astfel, şoferul teribilist nu a mai ajuns la nunta la care trebuia sa fie naș, ci la secția de poliţie, pentru audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, însă iată, acum, procurorul a decis că nu reprezintă un pericol.

Cosmin Andreica, a comentat cazul la Antena 3 şi a precizat că potrivit  şoferul de 42 de ani, din Reșita a făcut tot posibilul să fugă de la faţa locului pentru că nu voia să fie identificat  pentru că are un mandat european de arestare în Austria, acolo unde acuzat că a furat bunuri.

„Acesta ar putea să fie şi motivul pentru care a încercat cu orice preț să plece de la faţa locului pentru a nu fi oprit şi identificat de către polițistul care l-a tras pe dreapta chiar şi cu consecința de ai lua viaţa polițistului pentru că gestul bărbatului a fost unul clar. Cu toate că l-a acroșat pe polițist nici măcar nu a avut cea mai mică intenție de a opri, ba dimpotrivă a accelerat pentru a scăpa şi doar în urma utilizării armamentului bărbatul a putut fi oprit şi reţinut. Poliţistul primește îngrijiri medicale. 

×
Subiecte în articol: Ferrari sofer
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close