Antena 3 CNN Actualitate Locale Miracol înainte de Crăciun: Un şofer de 85 de ani a scăpat ca prin minune, după ce parapetul i-a străpuns maşina, la ieşire din Galaţi

Miracol înainte de Crăciun: Un şofer de 85 de ani a scăpat ca prin minune, după ce parapetul i-a străpuns maşina, la ieşire din Galaţi

Un șofer de 85 de ani a scăpat cu viată după ce a pierdut controlul volanului și a intrat în parapetul de pe marginea drumului, la ieșirea din orașul Galați.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2023   •   14:41

Un șofer de 85 de ani a scăpat ca prin minune de un sfârșit tragic după ce a pierdut controlul volanului și a intrat în parapetul de pe DN 24 la ieșirea din orașul Galați.

Bara de protecție a străpuns autovehiculul și a ajuns în interiorul maşinii, prinzând piciorul conducătorului auto care nu a mai putut ieși din mașină după impact. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi eliberat.

Când au ajuns medicii la faţa locului, bărbatul era în stare de şoc, dar nu avea,din fericire, nicio leziune.

"În data de 19 decembrie 2023, în jurul orei 10:00, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Brăilei din municipiul Galaţi, soldat cu rănirea uşoară a unui conducător auto, în vârstă de 85 de ani, din Galaţi.

Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa pe strada Brăilei, dinspre strada Dunărea către strada Siretului, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în parapetul de pe partea dreaptă a drumului.

Conducătorul auto a fost transportat la spital, în vederea primirii de îngriji medicale.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a conducătorului a fost negativ.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", transmite IPJ Galaţi.

×
Subiecte în articol: accident Galați parapet
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close