Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer din Constanţa, care livra mâncare, a murit după un cumplit accident cu un BMW

Un şofer din Constanţa, care livra mâncare, a murit după un cumplit accident cu un BMW

Un accident mortal s-a produs în această seară pe o stradă din judeţul Constanța. Un șofer, în vârstă de 44 de ani, care livra mâncare, a murit după un cumplit accident cu un BMW.

Un şofer din Constanţa, care livra mâncare, a murit după un cumplit accident cu un BMW
Sursa foto: Ziua de Constanța
de Claudia Popovici    |    07 Apr 2022   •   21:57

Accidentul s-a produs în această seară pe strada Răscoalei 1907 din municipiul Constanța între două autoturisme conduse de doi bărbaţi.

În urma impactului extrem de violent, autoturismul condus de un bărbat care făcea livrări în zonă a fost proiectat într-un copac.

Victima a fost găsită încarcerată și inconștientă de un echipaj de pompieri. Ulterior, din cauza rănilor suferite, bărbatul a murit. 

Potrivit presei locale, la locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

"În această seară, 7 aprilie, în jurul orei 20.05, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța. 

La fața locului, conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați.

În urma impactului, unul dintre vehicule a fost proiectat într-un copac, rezultând decesul unuia dintre conducătorii auto, de 44 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", transmite IPJ Constanţa.

 

×
Subiecte în articol: sofer Constanța BMW
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close