Antena 3 CNN Actualitate Locale Monstrul care a tâlhărit cu cuțitul un copil de 13 ani, apoi l-a trimis la cârciumă să-i ia băutură și țigări

Monstrul care a tâlhărit cu cuțitul un copil de 13 ani, apoi l-a trimis la cârciumă să-i ia băutură și țigări

20 de lei – atât avea la el un puști de 13 ani care s-a trezit amenințat cu cuțitul de un bărbat de 36 ani din Pîncești, jud. Neamț. Și pentru ca tacâmul să fie complet, agresorul l-a obligat apoi să meargă la cârciumă și să-i cumpere băutură și țigări. 

Monstrul care a tâlhărit cu cuțitul un copil de 13 ani, apoi l-a trimis la cârciumă să-i ia băutură și țigări
Sursa foto: Pixabay.com
de Alexandra Dima    |    25 Iun 2021   •   15:02

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Neamț, a fost încătuşat după ce a jefuit un copil de la care a luat 20 de lei. Bărbatul a trimis victima la cârciumă să-i cumpere ţigări şi băutură din banii obţinuţi prin violenţă. Minorul s-a conformat și i-a adus celui care l-a tâlhărit băutura și țigările solicitate, scrie Monitorul de Neamț..

Totul s-a întâmplat pe 21 iunie 2021, când oamenii legii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă l-au identificat şi reţinut pe individul acuzat de tâlhărie calificată. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, după ce pe 22 iunie Judecătoria Roman a decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Neamţ talharie
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close