Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tramvai a fost împins de călători, după ce a rămas blocat pe șine, în Timișoara

Un tramvai a fost împins de călători, după ce a rămas blocat pe șine, în Timișoara

Un tramvai a fost împins de călători, după ce a rămas blocat pe șine, într-o intersecţie din Timișoara. 

Un tramvai a fost împins de călători, după ce a rămas blocat pe șine, în Timișoara
Sursa foto: balones majones
de Georgiana Adam    |    18 Dec 2023   •   11:34

Incidentul s-a produs duminică, după ce vatmanul a frânat brusc, pentru a nu lovi un om al străzii care căzuse pe linii. 

Din cauza acestei manevre, tramvaiul a rămas fără curent şi s-a blocat.  

Pentru a debloca drumul, mai mulți călători au intervenit și au început să împingă tramvaiul.

"O garnitură a rămas la Gara de Nord, sub sectorizare, după ce vatmanul a frânat brusc, pentru a nu lovi un om al străzii care căzuse pe linii. 

Din fericire, accidentul a fost evitat, însă tramvaiul s-a blocat după ce a rămas pe o porțiune fără curent", a precizat Patriciu Ruset, director adjunct Societatea de Transport Public Timișoara (STPT), potrivit opiniatimisoarei.ro.

Trenul din România, împins de călători, în 2023

Recent, călătorii din România au împins chiar şi un tren.

Locomotiva "n-a mai vrut să pornească" la Predeal. Călătorii unui tren CFR au început să împingă vehiculul după ce i-a lăsat în drum, la Predeal.

Locomotiva unui tren de călători care circula pe ruta București-Cluj Napoca s-a defectat la Predeal. Disperați de timpul de așteptare prea mare, oamenii au coborât pe șine și au încercat, în glumă, să împingă vagoanele.

Este vorba de un tren InterRegio, al cărui bilet de la București până la Predeal ajunge la suma de aproximativ 50 de lei. Trenul cu probleme a fost IR 1735.

Acesta a plecat din gara București Nord la ora 6:11 cu destinația finală Cluj Napoca, unde ar trebui să ajungă la ora 15:50. 

În cele din urmă nu a mai fost nevoie de locomotivă de ajutor, mecanicul reușind să repare defecțiunea. Trenul IR 1735 a plecat din Predeal cu 63 de minute întârziere, cu locomotiva reparată, potrivit clubferoviar.ro.

×
Subiecte în articol: tramvai tramvai împins Timișoara
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close