Antena 3 CNN Actualitate Locale Un edil din Vaslui a făcut nunta chiar în curtea școlii. Bărbatul a dărâmat și gardul instituției pe motiv că nu avea suficient loc

Un edil din Vaslui a făcut nunta chiar în curtea școlii. Bărbatul a dărâmat și gardul instituției pe motiv că nu avea suficient loc

Un edil din Vaslui a făcut nunta chiar în curtea școlii. Bărbatul a dărâmat și gardul instituției pe motiv că nu avea suficient loc
04 Sep 2018   •   09:30

Un primar din Vaslui a făcut nuntă mare chiar în curtea școlii, dar n-a avut loc și a dărâmat gardul. Edilul și-a măritat fata, în localitatea Tomești, iar cortul l-a instalat în curtea școlii din localitate. 

A fost însă nevoie de demolarea unei părți a gardului de lemn din unitatea de învățământ. Acum Inspectoratul școlar și Prefectura au declanșat anchete. Directorul școlii se apără și spune că nu putea să refuze primarul, căruia îi este subordonat administrativ.

Un primar din Vaslui a făcut nuntă mare chiar în curtea școlii, dărâmând gardul ca să facă loc cortului. Mai mult, sălile de clasă ale unității de învățământ au fost folosite ca magazie și bucătărie.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 1 septembrie, în localitatea vasluiană Tomești, comuna Pogana, organizatorul nunții fiind primarul PSD al comunei, Maricel Gafu, notează adevarul.ro.

Primarul spune că a vrut să dea exemplu localnicilor în privința păstrării tradițiilor și de aceea nu s-a dus la un restaurant. Primarul Maricel Gafu susține că folosirea școlii pentru organizarea nunții are acoperire legală, invocând o hotărâre de consiliu local în acest sens. în plus, precizează că nu este pentru prima dată când școala din sat este folosită pentru nunți, botezuri sau alte evenimente.

Pentru amplasarea cortului a fost nevoie de demolarea unei părți din gardul care împrejmuiește unitatea de învățământ. Directorul școlii susține că nu putea refuza primarul comunei, pentru că școala se află în administrarea primăriei.

×
Subiecte în articol: edil nunta gard
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close