Antena 3 CNN Actualitate Locale Urmărire ca în filme pe străzile din Buzău! Poliţişti târâţi cu maşina de un şofer beat

Urmărire ca în filme pe străzile din Buzău! Poliţişti târâţi cu maşina de un şofer beat

Scene ca în filme au avut loc, sâmbătă seara, pe străzile din Bacău. Un şofer a fost urmărit în trafic de poliţişti după ce a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a târât pe capotă doi agenţi care îl somase să iasă din autoturism.

Urmărire ca în filme pe străzile din Buzău! Poliţişti târâţi cu maşina de un şofer beat
Sursa foto: ziaruldebacau.ro
de Georgiana Adam    |    01 Aug 2022   •   11:50

Ameţit de aburii alocoolului, şoferul a refuzat să oprească şi a demarat în trombă pe un pod din Bacău.

Pe capota maşinii se aflau doi dintre poliţiştii care au încercat să îl scoată din autoturism pe bărbatul recalcitrant.

Inspectorul principal Cristian Crăciun şi agentul Constantin Său au efectuat semnale luminoase şi acustice în vederea opririi autoturismului, însă şoferul nu s-a conformat şi a continuat să se deplaseze pe mai multe străzi din Bacău, scriu jurnaliştii de la ziaruldebacau.ro

Poliţistii au fost târâţi zeci de metri agăţaţi de autoturism , iar unul dintre ei a fost rănit.

Şoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj.

”În acele momente, conducătorul auto nu s-a supus somaţiilor, a început să efectueze manevre de mers înapoi-înainte cu autoturismul pentru a scăpa de cei doi poliţişti, iar când a efectuat virajul la stânga pentru a schimba direcţia de deplasare la 180 de grade, cei doi poliţişti au fost aruncaţi pe jos. Deşi unul din poliţişti suferise leziuni la nivelul genunchilor, cei doi, împreună cu mai multe echipaje, au continuat urmărirea autoturismului suspect”, spun reprezentanţii IPJ Bacău.

”Cei doi poliţişti au procedat din nou la somarea acestora, însă persoana care se aflase la volanul autoturismului a încercat să fugă din nou, de această dată pe jos, iar după o distanţă de aproximativ 200 de metri, a încercat să se ascundă într-o zonă întunecată, sub un camion, însă cei doi poliţişti au reuşit să îl scoată de acolo şi să îl imobilizeze”, au stabilit anchetatorii.

×
Subiecte în articol: sofer politisti Buzau
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close