Antena 3 CNN Actualitate Lumânări şi lacrimi pentru pilotul şi copilotul elicopterului prăbuşit. "Îl aşteptam acasă de Crăciun. Ne promisese o petrecere mare. Acum îi plângem dispariţia"

Lumânări şi lacrimi pentru pilotul şi copilotul elicopterului prăbuşit. "Îl aşteptam acasă de Crăciun. Ne promisese o petrecere mare. Acum îi plângem dispariţia"

Lumânări şi lacrimi pentru pilotul şi copilotul elicopterului prăbuşit. "Îl aşteptam acasă de Crăciun. Ne promisese o petrecere mare. Acum îi plângem dispariţia"
de O.P.    |    17 Dec 2014   •   05:47

 Pilotul şi copilotul care şi-au pierdut viaţa în tragedia aviatică au fost aduşi acasă, la Buzău şi Mioveni. Sicriele celor doi ofiţeri, acoperite cu drapelul naţional, au fost purtate pe umeri de jandarmi şi au fost însoţite de garda militară. Familiile, prietenii, colegii, dar şi oameni care nu îi cunoşteau i-au plâns şi le-au aprins câte o lumânare.

Pilotul elicopterului, comandorul Petre Corneliu Cătuneanu, a ajuns acasă la Buzău după un drum de şase ore. Sicriul a fost întâmpinat de zeci de oameni care îl îndrăgeau. Toţi au fost şocaţi de sfârşitul său tragic.

Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus la biserica Sfântul Ştefan, unde familia şi prietenii i-au aprins lumânări, iar colegii i-au adus coroane de flori. Comandorul Petre Corneliu Cătuneanu va fi înmormântat joi la Cimitirul Eroilor din Buzău, cu onoruri militare.

Lacrimi au curs şi la Mioveni, la catedrala din oraş, unde a fost dus copilotul elicopterului prăbuşit în lacul Siutghiol, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel.

Rudele şi prietenii îl aşteptau acasă de Crăciun, pentru că le promisese că va da o petrecere. În loc de asta, se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum.

Căpitan comandorul Ginel Claudiu Crăcănel, eroul care locuia chiar pe strada Eroilor, va fi înmormântat la Mioveni cu onoruri militare şi va fi decorat post-mortem.

×
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close