Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Dacă aş fi tras o ţeapă pe undeva, mi s-ar părea distractiv să trăiesc în România" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Dacă aş fi tras o ţeapă pe undeva, mi s-ar părea distractiv să trăiesc în România" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Dacă aş fi tras o ţeapă pe undeva, mi s-ar părea distractiv să trăiesc în România" (VIDEO)
Sursa foto: badea
05 Aug 2009   •   23:55

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Discutând despre cazul primarului de la Craiova, Antonie Solomon, care a hotărât să cheltuiască peste un milion de euro pentru decoraţiuni de sărbători într-un an de criză, Mircea Badea ajunge la concluzia că ţara noastră ar fi foarte amuzantă prin conglomeratul de elemente absurdo-comice pe care îl oferă, dacă nu ar trebui să şi trăim aici.

?El n-a ajuns primar că s-a născut primar, ci pentru că l-a votat lumea. Aşa cum nici Lis, Halaicu sau Videanu nu ar fi ajuns acolo dacă nu îl votau cetăţenii. Aşa că ne cam merităm soarta? spune Badea.

Nu e veselă ţara asta? Dacă aş fi dat şi eu o ţeapă şi aş fi fost sigur că atât eu cât şi familia mea nu avem nicio problemă din punct de vedere financiar, cred că m-aş distra în România total? mai spune el.




Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close