Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Euforia comisiilor de anchetă: "Măgăreaţa pică acum pe vedete!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Euforia comisiilor de anchetă: "Măgăreaţa pică acum pe vedete!" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Euforia comisiilor de anchetă: "Măgăreaţa pică acum pe vedete!" (VIDEO)
Sursa foto: mireca badea
05 Aug 2009   •   00:00

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea a explicat de ce li se întâmplă tocmai Elenei Udrea şi Monicăi Iacob Ridzi să fie anchetate pentru felul în care conduc sau au condus ministerele. Motivul este simplu, spune el. Sunt vedete, şi, deci, mult mai vizibile pentru public. Dacă un ministru al Agriculturii sau al IMM-urilor, despre care mulţi nu au auzit, ar fi anchetat, impactul nu ar fi acelaşi.

?Sunt convins că în toate ministerele din România găseşti ?scene? de mii de euro şi afaceri ridziene. Da acuma, în momentul în care se apropie campania, s-a început cu vedetele. În momentul în care îţi faci campanie personală şi îţi faci imagine, ştie toată lumea cine eşti. Asta e! Măgăreaţa pică mai mult pe vedete. Mai ales când aştia din comisii îşi doresc caşcavalul pentru ei? spune Mircea Badea.




Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Lumea lui Mircea Badea
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close