Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Fotbalul este un joc al golanilor cu golani (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Fotbalul este un joc al golanilor cu golani (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Fotbalul este un joc al golanilor cu golani (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
15 Feb 2009   •   23:39

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.
Mircea Badea a început emisiunea de duminică cu un subiect ?simpatic?. El a amintit cazul jurnalistului Emanuel Terzian care a fost lovit cu lavaliera în cap şi apoi scuipat, în direct, de Giovani Becali.
?Cine dă flegme în emisiune nu mă impresionează. Fotbalul este un joc al golanilor cu golani?, a spus Badea. Apoi a adăugat: ?Fotbalul este, în primul rând, golănie, este ceva insalubru şi are puţine puncte în comun cu sportul. Este un fenomen social murdar, insalubru, care contaminează.
?În locul lui, eu n-aş mai chema nici un Becali în emisiune.? În cele din urmă, Badea a calificat incidentul drept ?urât, dar firesc, pentru că este vorba de fotbal?.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close