Antena 3 CNN Actualitate Lux pe bani publici la Primăria Timișoarei. Relaxare, sub pretextul unor cursuri de perfecționare

Lux pe bani publici la Primăria Timișoarei. Relaxare, sub pretextul unor cursuri de perfecționare

Lux pe bani publici la Primăria Timișoarei. Relaxare, sub pretextul unor cursuri de perfecționare
Sursa foto: Foto: Facebook
04 Oct 2016   •   09:33

Huzur pe bani publici la Primăria Timișoarei. 336 de funcționari ai instituției au avut parte de un tratament special, beneficiind de deplasări de lux sub pretextul unor cursuri de perfecționare.

Deşi trebuiau cazaţi la hotel de maximum 3 stele, aceştia s-au relaxat la un hotel de 4 stele, unde costul șederii pe o singură noaptea a ajuns şi la 124 de euro, scrie pressalert.ro.

Întrebat despre acest subiect, primarul Nicolae Robu a declarat „nu vă pot răspunde, că nu m-am ocupat eu de acest subiect. Există persoane responsabile de aplicarea Legii transparenţei şi ele stabilesc ce este de interes public şi ce nu, pe propria răspundere, că răspund pentru asta. Am văzut şi eu că s-a dat un răspuns în acest sens că de interes public este doar numărul. Cine răspunde, cine comunică evident că şi răspunde de ceea ce comunică pentru că transparenţa este reglementată prin lege”.

Conform execuției bugetare pe luna august, la capitolul pregătire profesională suma este 320.417 lei, iar la capitolul deplasări, detașări, transferări suma este de 1.084.223,25 lei.

 

×
Subiecte în articol: nicolae robu bani publici
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close