Antena 3 CNN Actualitate Magazin de etnobotanice din Braşov, jefuit de trei tineri

Magazin de etnobotanice din Braşov, jefuit de trei tineri

Magazin de etnobotanice din Braşov, jefuit de trei tineri
28 Oct 2009   •   20:36

Case de schimb valutar, bănci, magazine de bijuterii sunt locuri unde au avut loc o serie de jafuri în acest an. Pe această listă a intrat însă şi un magazin de produse etnobotanice din Braşov, a cărei vânzătoare a fost ameninţată miercuri seară de trei tineri. Aceştia au reuşit să dispară cu 1.000 de lei şi mai multe bunuri furate din magazin, relatează Mediafax.

Poliţia a fost anunţată de vânzătoarea de la magazinul de produse etnobotanice situat pe Strada Lungă, din municipiul Braşov. Poliţiştii au inventariat produsele din magazin şi încearcă să-i găsească pe cei trei suspecţi.

"Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi, din primele verificări, a rezultat că persoanele respective au intrat în magazin, au amenintat-o pe angajată şi au sustras de pe tejgheaua magazinului suma de 1.000 lei, precum si o unitate de calculator, după care au fugit", a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, citat de Mediafax.

Magazinul de etnobotanice jefuit a fost amendat recent din cauza mai multor nereguli constatate de poliţişti, printre care lipsa butonului de alarmare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close