Antena 3 Actualitate Mai mulţi rromi s-au legat cu lanţuri la primăria din Timişoara, susţinând că sunt discriminaţi (VIDEO)

Mai mulţi rromi s-au legat cu lanţuri la primăria din Timişoara, susţinând că sunt discriminaţi (VIDEO)

04 Sep 2009   •   19:55
Mai mulţi rromi s-au legat cu lanţuri la primăria din Timişoara, susţinând că sunt discriminaţi (VIDEO)

S-au legat cu lanţuri ca să fie primiţi în audienţă de primar. Supăraţi că municipalitatea le demolează o parte din casă, mai mulţi rromi din Timişoara au protestat vineri în primărie. Ei susţin că au fost discriminaţi.

Douăzeci de persoane au protestat faţă de o demolare care se execută din dispoziţia primarului pe stradă din Timişoara. Potrivit primarului, ?acolo s-a construit ilegal, pe un teren al statului român, s-a făcut o extindere a unei case. Am fost sesizaţi de riverani, am făcut inspecţii la faţa locului, toate acestea s-au concretizat în acte de constatare care au stat la baza acestei dispoziţii de demolare?


?Protestatarii? susţin însă că atunci când au cerut autorizaţia de construcţie i-au oferit mită primarului. Acesta neagă susţinând că ?este o minciună sfruntată, (...) şi pot să-i introduc şi în instanţă pentru calomnie?.

Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close