Antena 3 CNN Actualitate Tolo.ro: Mama lui Alex Pascu, basistului trupei Goodbye to Gravity, a rupt tăcerea: „Am greşit...”

Tolo.ro: Mama lui Alex Pascu, basistului trupei Goodbye to Gravity, a rupt tăcerea: „Am greşit...”

Tolo.ro: Mama lui Alex Pascu, basistului trupei Goodbye to Gravity, a rupt tăcerea: „Am greşit...”
31 Oct 2016   •   23:26

A trecut un an de la tragedia care a îndoliat România, iar rudele celor 64 de răniţi care ne-au părăsit definitiv continuă să-şi pună întrebări fără răspuns. 

Mama lui Alex Pascu a vorbit pentru întâia oară despre ceea ce a simțit ca mamă, după moartea fiului ei.

„[Alex] nu era descurajat de România. Era plin de idei și proiecte. Și-a însușit sfatul și rugămintea mea: «Fii bun și stai aici. Fă ceva și pentru țara ta!», l-am rugat mereu. (…) Evit să îmi pun o întrebare: Dar țara a făcut ceva pentru el?. Nu-mi pun întrebarea asta pentru că dacă aș începe să secționez acele zile, aș intra într-o depresie profundă. Aș putea să găsesc răspunsuri ce m-ar termina ca om. Că nu s-a făcut aia, că s-a spus asta și, de fapt, adevărul era altul”, a explicat Ana Pascu, potrivit Tolo.ro.

Acum, mama lui Alex se frământă că nu l-a trimis în străinătate la timp. „Noi la lupta pentru adevărul de la ”Colectiv” nu vom renunța niciodată. Nu îmi este ușor să mă gândesc la faptul că cei care au fost transferați la timp în străinătate sunt acum în viață! Am greșit sau nu că l-am ținut atîtea zile în Spitalul Floreasca? Mi-e frică de răspuns”, a relatat.

Și cu toate acestea, după toate lucrurile prin care a trecut după incendiu, nu poate accepta nici acum că fiul ei nu mai e. „Nu sunt un om puternic pentru că nu recunosc nici acum că a plecat și că nu mai vine. El acum nu mai are nevoie de ajutor. Eu și soțul meu, da. Ce căuta, Doamne, să cînte într-un astfel de club improvizat? Mie îmi era frică de droguri, de impostori, dar nu m-am gîndit nici o clipă la incendiu. Nu am avut curaj să merg la acel club niciodată, dar vom lupta pînă în ziua în care vom muri pentru ca vinovații să plătească”, a conchis Ana Pascu.
 

×
Subiecte în articol: colectiv
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close