Mama polițistului Gigină: Mi-am găsit copilul complet desfigurat, cu gâtul retezat; cu chipul plin de sânge

de M.Z.    |    20 Sep 2016   •   17:08
Mama polițistului Gigină: Mi-am găsit copilul complet desfigurat, cu gâtul retezat; cu chipul plin de sânge Foto: Facebook

Mama polițistului Bogdan Gigină a reacționat după ce Gabriel Oprea a scăpat de urmărirea penală și spune că privește neputincioasă ”la nedreptatea făcută sufletului copilului” său.

Nu am vrut până acum să vorbesc despre trăirile noastre; acum vreau ca toți cei care ne-ați "condamnat" să înțelegeți de ce nu am făcut-o. Sunt lucruri greu de spus și greu de imaginat pentru voi care sunteti părinți. În seara zilei de 20 oct 2015, în urma telefonului primit la ora 19.02, am alergat către Spitalul Universitar. Cel care ne-a anunțat de accident repeta "nu pot să cred ca s-a întâmplat asta" nu pot să cred....Soțul meu și-a îmbrăcat un trening peste pijama și a plecat către spital....eu m-am blocat, nu reușeam să mă îmbrac....eram ...paralizată....I-am spus să alerge soțului meu ..."am să ajung cu un taxi, nu mă aștepta ....du-te lângă baiat".

Am ieșit în stradă căutând un taxi .....greu de găsit ...afară ploua torențial. Am pornit către zona Unirii, spunând rugăciuni pentru viața copilului meu. Nu îmi păsa că oamenii se opreau și mă priveau ca pe un om debusolat, nu-mi păsa....decât de el, de copilul meu, imploram Divinitatea ca el să fie bine. În momentul în care am intrat în Spitalul Universitar am avut impresia că toată lumea mă cunoaște. Cel de la intrare m-a intrebat "Sunteți mama polițistului accidentat? Mi-a arătat ușa unde copilul meu era resuscitat. Am intrat și acolo am găsit un copil, copilul meu complet desfigurat, cu gâtul retezat; cu chipul plin de sânge, pardoseala era plină de sânge; m-am prăbușit la picioarele lui, sărutându-le și strigându-l. Încă avea șosetele ude un picioare. M-am trezit ridicată brusc și zguduită de umeri ...medicul de gardă plângea și încerca să mă facă să înțeleg că nu se mai poate face nimic. M-am prăbușit din nou la picioarele copilului meu, implorând și privind oamenii care deși știau că nu se mai poate face nimic pentru el nu voiau să renunțe. Nu am să uit niciodată cum acei oameni încercau imposibilul, nu am să uit lacrimile care li se înnodau sub barbă...

Astăzi privesc, privim neputincioși la nedreptatea făcută sufletului copilului nostru”, a scris mama lui Bogdan Gigină, Carmen Gigină, marți, pe pagina sa de Facebook.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea nu poate fi urmărit penal pentru ucidere din culpă în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, a decis luni plenul Senatului.

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit pe 20 octombrie 2015, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală, în timp ce asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Afacerilor Interne de atunci, Gabriel Oprea.

Parteneri
x close