Antena 3 CNN Actualitate Marea Debarasare în Braşov. Angajaţii de la salubritate au colectat doar o maşină de spălat

Marea Debarasare în Braşov. Angajaţii de la salubritate au colectat doar o maşină de spălat

Marea Debarasare în Braşov. Angajaţii de la salubritate au colectat doar o maşină de spălat
Sursa foto: Masina de spalat
15 Mar 2009   •   13:54

Gorjenii au adunat sâmbătă peste două tone de deşeuri electrocasnice. Oamenii au scos în faţa locuinţelor aparate vechi, iar autorităţile locale le-au depozitat în punctele special amenajate. Nu acelaşi succes l-a avut campania Marea debarasare şi la Braşov. Angajaţii de la salubritate nu au reuşit să strângă decât o maşină de spălat.


Pentru prima dată în acest an, gorjenii au avut o nouă posibilitate de a scăpa de a scăpa de electrocasnicele vechi. În judetul Gorj, campania s-a derulat atât în oraşe, cât şi în mediul rural. La Marea Debarasare au participat atât persoanele fizice cât şi instituţiile din judeţ.


La Braşov în schimb, campania ministerului Mediului nu a avut deloc succes. Cu toate că s-au pregătit din timp, angajaţii de la firma de salubrizare nu au avut ce strânge. Ei au colindat tot oraşul timp de patru ore ca să găsească aparatura stricată lăsată de cetăţeni în stradă, însă, spre surprinderea lor, au găsit un singur obiect electrocasnic. Angajatii de la salubritate dau vina pe vreme. Şi asta pentru că la Braşov a nins toată dimineaţa şi oamenii nu prea au ieşit din case.


Antena 3

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close