Antena 3 CNN Actualitate Marian Munteanu a răbufnit: „Nu există probe că am colaborat cu Securitatea. Doar un microfilm”

Marian Munteanu a răbufnit: „Nu există probe că am colaborat cu Securitatea. Doar un microfilm”

Marian Munteanu a răbufnit: „Nu există probe că am colaborat cu Securitatea. Doar un microfilm”
Sursa foto: Foto: Facebook
22 Oct 2016   •   12:57

Acuzat că ar fi avut relații apropiate cu fosta Securitate, fostul lider al Ligii Studenţilor din Piaţa Universităţii și șeful formațiunii Alianța Noastră România, Marian Munteanu, se apără spunând că este hotărât să dovedească în instanță că nu a colaborat niciodată cu această structură a statului communist. 

”A fost unanimitate. Faptul că sunt luate în cosiderare niște hârtii puse acolo de pe vremea lui Iliescu și nimeni nu se uită la celelalte este o neglijență a unor lucrători care probabil va fi analizată de cei din conducerea CNSAS. Lucrurile sunt lansate întotdeauna în momente electorale. A devenit și penibil, și ridicol. M-au chemat că cică există un microfilm. Nu există probe, semnătura nu e a mea. Sunt documente puse de nu-se-știe-cine. Semnătura de pe angajament nu este a mea. Pe microfilm e o semnătură care seamănă cu a mea și când am cerut chitanța, mi-au spus că nu există decât microfilmul”, a declarat Marian Munteanu la Realitatea TV.
 

×
Subiecte în articol: marian munteanu Securitate
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close