Antena 3 CNN Actualitate Marius Pieleanu: „Moțiunea nu va trece, însă Viorica Dăncilă trebuie să facă o reevaluare. Acolo este o nenorocire”

Marius Pieleanu: „Moțiunea nu va trece, însă Viorica Dăncilă trebuie să facă o reevaluare. Acolo este o nenorocire”

Marius Pieleanu: „Moțiunea nu va trece, însă Viorica Dăncilă trebuie să facă o reevaluare. Acolo este o nenorocire”
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
17 Iun 2019   •   15:25

Sociologul Marius Pieleanu a declarat că dacă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului nu va trece, Partidul Social Democrat este nevoit să identifice cele mai bune resurse competente.

Potrivit sociologului, există portofolii inutile în Guvern care ar trebui de îndată integrate.

„Pe datele însă pe care le avem acum, moțiunea nu va trece. Și lucrul acesta ar fi o victorie importantă a Partidului Social Democrat. Ar fi un semnal că partidul încă este viu și poate. Pe lângă faptul că Guvernul este unul alcătuit din portofolii inutile, sau mai degrabă care ar putea fi integrate în portofoliile clasice, cum ar fi Integrarea Europeană, Românii de Pretutindeni. E nevoie, de asemenea,  și de un restart al numelor, pentru că numelor nu au performat, cu excepția câtorva.  Eugen Teodorovici este unul dintre puținii care a performat. Important este ca Partidul Social Democrat să identifice cele mai bune resurse competente. De exemplu, Răzvan Cuc sigur încearcă să facă lucruri, dar avem nevoie de un inginer care să înțeleagă și să pună lucrurile cap la cap”, a precizat sociologul.

„Partidul are resurse, important este să fie voință politică, astfel încât cele mai bune resurse resurse de competență să fie promovate corect, să se renunțe la criterii de altă natură de tip cumetria. Probabil că va trebuie de la întâi septembrie ca doamna Viorica Dăncilă să facă o reevaluare a tuturor celor care ocupă linia a doua: secretar de stat, director general. Acolo este o nenorocire, o lipsă înfiorătoare de competență în cele mai multe dintre cazuri”, a adăugat Marius Pieleanu.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close