Antena 3 CNN Actualitate Mărturia unui martor-cheie în ancheta de la Caracal. Ce i-a spus mamei Alexandrei: „Lui Dincă îi plăceau doar fetele tinere”

Mărturia unui martor-cheie în ancheta de la Caracal. Ce i-a spus mamei Alexandrei: „Lui Dincă îi plăceau doar fetele tinere”

Mărturia unui martor-cheie în ancheta de la Caracal. Ce i-a spus mamei Alexandrei: „Lui Dincă îi plăceau doar fetele tinere”
01 Sep 2019   •   11:26

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul Caracal. Chiar dacă a trecut mai bine de lună de când s-a aflat de tragedia care s-a produs în casa principalui supect Dincă, în continuare se adună probe pentru finalizarea anchetei.

Aceasta, sub protecția anonimatului, i-a mărturisit mamei Alexandrei Măceșanu, a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, că Bebe Strungaru, presupul complice al lui Dincă,  lua fete până în 18 ani de la Gheorghe Dincă și de la un alt bărbat care în prezent este după gratii.

„În 2014 am fost luată la DIICOT cu treaba cu Bebe Strungaru, cu Tomel.De aici știu toată chestia. Bebe Strungaru, Sebastian îl cheamă pe el… Da, într-adevăr, el lua fete și de la Dincă și de la unul care acum e în pușcărie. Lui îi plac doar fetele tinere. (...)Când s-a luat toată cauza cu DIICOT-ul, eu eram acasă la una dintre fetele astea în casă, prietenă cu mine, m-au luat cum că m-au găsit în casă. Și acolo am aflat tot, cum că el lua fete de la unu Mirel, fete până în 18 ani, nu voia peste 18 ani. Le ducea unde stă el… ea era la muncă, el n-a avut timp să-i facă nimic la fată”, a declarat martorul.

Citește Și Gheorghe Dincă, adus în București. Se pregătește celula la Arestul Central

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close