Mărturie cutremurătoare a părinților bebelușului mort la spitalul din Suceava. ”Nu vreți să ne lăsați copilul să îl ardem?”

05 Sep 2016   •   12:33
Mărturie cutremurătoare a părinților bebelușului mort la spitalul din Suceava. ”Nu vreți să ne lăsați copilul să îl ardem?” Foto: Pixabay

Părinții unui bebeluș care a murit după ce a contractat o infecție cu piocianic la Maternitatea din Suceava a povestit reacția șocantă a medicilor după numai 27 de ore de la decesul micuțului. 

Vasile Haidamac, tatăl bebelușului decedat la începutul acestui in Maternitatea din Suceava a declarat pentru tolo.ro:  "Stiti ce mi s-a zis luni dimineata? ”A, copilul cela mort. Nu vreti sa ne lasati copilul sa il ardem?”. Am ramas socat, a fost un moment cumplit, un soc, nici acum nu-mi revin! Nu pot sa uit fraza aia. Elena, sotia mea, e si astazi foarte tulburata, de aceea nu vorbeste si ea cu dumneavoastra. Dupa ce mi-am revenit din soc le-am zis ca sa nu arda ei pe nimeni si ca vreau sa i se faca lui Vasile autopsia ca sa aflam de ce a murit. Asa am aflat ca a avut piocianic. Ei au zis ca e de la nastere. Asta sa se afle in tribunal!".

Copilul s-a născut pe 25 februarie 2016 si avea 3,9 kilograme. Părinții nu au apucat sa-l vada niciodata, deoarece spitalul nu le-a dat voie, sustine tatal.

Citiți și:  Bebelușii mor în spitalele din Suceva, din cauza infecțiilor. Părinții acuză medicii că ascund cauzele reale

Parteneri
x close