Antena 3 CNN Actualitate Maşina unui deputat doljean, "înghiţită" de noroi (VIDEO)

Maşina unui deputat doljean, "înghiţită" de noroi (VIDEO)

Maşina unui deputat doljean, "înghiţită" de noroi (VIDEO)
Sursa foto: masina
16 Apr 2009   •   15:04

Maşina proaspăt spălată a deputatului doljean Florin Gust s-a scufundat pur şi simplu în noroi după ce o conductă s-a spart pe strada unde era parcată. Şeful de cabinet al deputatului şi-a suflecat pantalonii şi cu ajutorul locatarilor a reuşit să scoată maşina din mocirlă după aproape o oră.

Totul s-a întâmplat joi dimineaţă pe o alee din cartierul Lăpuş din Craiova. Şeful de cabinet al deputatului Florentin Gust tocmai parca în faþa blocului când maşina a căzut cu asfalt cu tot într-o groapă.

Când a văzut că nimeni nu-l bagă în seamă, angajatul deputatului s-a descălţat, şi-a suflecat pantalonii şi a început să impingă maşina.

Vestea cã maşina s-a scufundat în noroi a ajuns şi la urechile deputatului. ?Nu e posibil asa ceva. La noi, lucrurile se fac de mântuială?, a spus deputatul doljean. Acesta a adăugat că va cere o anchetă, pentru a vedea cum se fac aceste lucrări.

Maşina s-a prăbuşit în groapă, după ce o conductă de apă s-a spart şi a fisurat asfaltul. Reprezentanţii Regiei de Apă Craiova au refuzat să comenteze incidentul.



Antena3

×
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close