Antena 3 CNN Actualitate Măsuri pentru fluidizarea traficului la frontieră

Măsuri pentru fluidizarea traficului la frontieră

Poliția de Frontieră anunță măsuri suplimentare pentru minivacanța de Ziua Naţională a României.

Măsuri pentru fluidizarea traficului la frontieră
Sursa foto: Hepta/ DPA Images / Patrick Pleul
de Alexandra Dima    |    29 Noi 2023   •   23:09

Pentru fluidizarea traficului, se vor suplimenta numărul polițiștilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor precum şi echipamentele folosite pentru verificare. Astfel, în perioada 30 noiembrie - 3 decembrie, aproximativ 3.600 de polițiști de frontieră vor desfășura, zilnic, activități de control.

Potrivit sursei citate, dacă situaţia o va impune vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de ieşire sau de intrare în țară până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere a frontierei.

O situaţie specială se înregistrează la traficul privind camioanele. În această perioadă se constată o creştere a numărului de automarfare în punctele de trecere a frontierei, unde se înregistrează un timp de aşteptare ridicat pe arterele destinate acestor autovehicule.

Astfel, inspectoratele teritoriale ale Poliţiei de Frontieră şi Garda de Coastă au dispus măsuri pentru suplimentarea personalului planificat la efectuarea formalităţilor de frontieră.

×
Subiecte în articol: trafic aglomerat
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close