Antena 3 CNN Actualitate Media Adrian Ursu, după ce Dragnea a bătut cu degetul în microfonul Antena 3: „Dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu”

Adrian Ursu, după ce Dragnea a bătut cu degetul în microfonul Antena 3: „Dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu”

Adrian Ursu, după ce Dragnea a bătut cu degetul în microfonul Antena 3: „Dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu”
10 Iul 2017   •   23:45

Adrian Ursu a comentat, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, gestul președintelui PSD Liviu Dragnea de a bate cu degetul în microfonul reporterului de la Antena 3, în timp ce dădea declaratii pe holurile Parlamentului.

”Dacă îi vom putea privi și ochii în clipa în care spune și face acele gesturi, eu cred că ori îl vom descoperi pe un Liviu Dragnea pe care nimeni nu l-a cunoscut până acum, ori, de fapt, ceea ce am văzut și cunoscut până acum este o uriașă minciună. Dacă acesta este Liviu Dragnea, să ne ferească Dumnezeu. Eu sper că era doar pradă unor emoții pricinuite de episoadele braziliene și nu dorește să aibe aceleași apucături dictatoriale cu presa, apucături pe care le-au mai avut și alții, de-a lungul timpului”, a spus Adrian Ursu, la Antena 3.

Mesajul lui Mihai Gâdea pentru Liviu Dragnea, după gestul revoltător din Parlament

Comentariile lui Adrian Ursu vin în contextul în care Mihai Gâdea le-a cerut invitaților săi să acorde note evenimentelor care s-au desfășurat în ultimele ore.

Momentul în care Liviu Dragnea bate cu degetul în microfonul Antena 3


 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Adrian Ursu Sinteza Zilei
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close