Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania

Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania

Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania
30 Mai 2014   •   14:34

Antena 1 are programele de televiziune de cea mai buna calitate din Romania, conform primei cercetari QUDAL – QUality meDAL realizata in tara noastra. Studiul este efectuat de organizatia elvetiana ICERTIAS – International Certification Association GMBH, cu sediul la Zurich, prin intermediul unui sondaj online pe un grup de 1200 de cetateni romani, utilizatori de internet, cu varste de peste 15 ani.

Organizatia se ocupa cu determinarea nivelului de satisfactie al cetatenilor privind calitatea unor produse si servicii. Cercetarea a fost realizata printr-un chestionar online si a cuprins peste o suta de categorii comerciale si necomerciale. In ceea ce priveste televiziunile, romanii care au participal la studiul QUDAL au raspuns „Antena 1“, la urmatoarea intrebare: “Specificați numele rețelei de televiziune deținătoare a unei concesiuni naționale în România care după părerea dumneavoastră are, indiscutabil, PROGRAMELE DE TELEVIZIUNE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE ÎN GENERAL”.

Cercetarea de piaţă QUDAL nu măsoară cota de piaţă, nici puterea unui brand, ci exprima experienţa şi opinia consumatorilor privind cine le oferă cel mai înalt nivel al calităţii în anumite categorii în ţara de origine.

„Antena 1 este cea mai importanta televiziune de divertisment din Romania. Cele mai cunoscute vedete din Romania sunt angrenate in proiectele postului: mega show-uri internationale, dar si productii proprii sunt pregatite in fiecare sezon, la Antena 1. IN primul trimestru al anului 2014, televiziunea generalista a Grupului Intact a inregistrat cresteri importante in Prime Time, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, atat in randul publicului comercial, cat si al celui din intreg mediul urban“, declara Isabella Carmu, Channel Manager Antena 1.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close