Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri şi în weekend

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri şi în weekend

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri şi în weekend
14 Ian 2013   •   12:57

Telespectatorii aleg să urmărească Antena 3 nu numai în cursul săptămânii, ci şi în weekend. Conform Kantar Media, postul de nişă a fost lider incontestabil de audienţă în clasamentul posturilor de ştiri, pe toate sloturile orare. Sâmbătă, Antena 3 a înregistrat o medie de 2.1% rating şi 7.3% cotă de piaţă, la nivelul întregii zile, pe targetul 18+ urban, şi o medie de 3.8% rating şi 7.4% share, în prime time.  Duminică, pe întreaga zi, postul de nişă a ocupat locul al treilea în piaţă şi primul loc în topul televiziunilor de ştiri, cu o medie de 2,4% rating şi 7,7% cotă de piaţă.



Seara, Antena 3 a înregistrat o medie de 5,2% rating şi 9,9 % share, surclasându-i pe toţi competitorii săi direcţi.



Emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, cel mai urmărit tallk-show din România, s-a clasat pe locul al doilea în piaţă, după Pro TV, cu o medie de 6,6% rating şi 12,6% share. Împreună cu învitaţii săi, Mihai Gâdea a discutat despre un alt abuz sexual din poliţie şi despre cum pot fi modificate interceptările telefonice, anchetă începută în emisiunea Exces de putere şi continuată la Sinteza Zilei, printr-o demonstraţie în direct despre cum pot fi tăiate anumite cuvinte cheie pentru a schimba total sensul unei fraze.



Vârful de audienţă a fost atins la ora 22.49, când 745.000 de telespectatori urmăreau o serie de declaraţii făcute de soţii Andreea Marin Bănică şi Ştefan Bănică într-o ediţie anterioară Sinteza Zilei, un alt subiect dezbătut de Mihai Gâdea, împreună cu Cristina Stănciulescu, publisher-ul revistelor Viva, Unica, Avantaje, Joy, Psihologii şi Baby .
 
Copyright ARMA DATA.  

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.


×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta Sinteza Zilei
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close