Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cinci nominalizări la New York Festivals World Best Television & Film

Antena 3, cinci nominalizări la New York Festivals World Best Television & Film

Postul nostru de televiziune are cinci nominalizări la New York Festivals World Best Television & Film, unul dintre cele mai importante festivaluri de televiziune şi film din lume.

Antena 3, cinci nominalizări la New York Festivals World Best Television & Film
Sursa foto: New York Festivals World Best Television & Film
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2022   •   13:01

Seria de reportaje "Copiii Pandemiei", difuzată de Antena 3 în trei părţi, a fost nominalizată la trei categorii diferite, în timp ce serie de reportaje "Şcoala la lumina lumânării" a primit două nominalizări la celebrul festival de televiziune şi film de la New York.

Astfel, Antena 3 a primit cinci nominalizări la următoarele categorii:

  • News: Reports/Features: Human Interest (Copiii Pandemiei);
  • News: Reports/Features: Investigative Report (Copiii Pandemiei);
  • Documentary: Human Concerns (Copiii Pandemiei);
  • News: Reports/Features: Special Report (Offline, la lumina lumânării);
  • News: Reports/Features: Human Interest (Offline, la lumina lumânării).

Documentarul "Copiii pandemiei", realizat de prezentatorii News Hour with CNN Sabrina Preda, Sergiu Cora şi o întreagă echipă Antena 3 formată din cameramanul Mihai Dină, editorul Dana Conerth, producătorul Diana Grădinaru, Cătălin Gavriluţă şi editorul video Florin Sarcea, a arătat realitatea dureroasă a închiderii şcolilor în România, în timpul pandemiei.

Documentarul "Offline, la lumina lumânării", realizat de reporterul și cameramanul Cătălin Onofrei, de editorul Dana Conerth și de editorul video Mihnea Antonescu, a fost premiat, în luna noiembrie a anului trecut, la Gala Association for International Broadcasting, care a avut loc la Londra

Seria de reportaje "Offline, la lumina lumânării" spune poveștile copiilor din România care scriu la lumina lumânării în perioada în care școala se desfășura online.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Felicitări din toată inima colegilor mei. Voi încerca să nu uit pe niciunul dintre ei. La Copiii Pandemiei sunt: Sabrina Preda, Sergiu Cora, Mihai Dină, Diana Grădinaru, Dana Conerth, Cătălin Gavriluţă şi Florin Sarcea. Bravo tuturor!

Să vorbim acum despre Lucian Antohi, Dana Conerth, Mihnea Antonescu, Cătălin Onofrei. Am spus numele tuturor. Ce mare onoare să concurezi cu NBC, să concurezi cu Al Jazeera, cele mai mari nume. Felicitări din toată inima colegilor noştri. O super-onoare pentru postul nostru de televiziune. Cinci nominalizări în elita media", a precizat Mihai Gâdea, prezentator al emisiunii Sinteza Zilei şi CEO al Antena 3.

×
Subiecte în articol: Antena 3 New York Festivals
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close