Antena 3 Actualitate Media Antena 3 s-a distanţat de celelalte televiziuni de ştiri

Antena 3 s-a distanţat de celelalte televiziuni de ştiri

13 Feb 2013   •   13:09
Antena 3 s-a distanţat de celelalte televiziuni de ştiri

Antena 3 a fost cel mai urmărit post tv informativ în ziua în care cererea de eliberare înainte de termen a lui Adrian Năstase a fost admisă, iar Elena Udrea şi-a anunţat candidatura pentru şefia PDL.

Conform Kantar Media, Antena 3 a atins în 12 februarie a.c. o medie de 2.3% rating şi 8.3% market share pe întreaga zi în rândul publicului din mediul urban de peste 18 ani, în timp ce următorul clasat a înregistrat doar 0.8 puncte audienţă şi 2.9% cota de piaţă.Antena 3 s-a impus şi în prime time cu cifre aproape triple faţă de ocupanta locul doi, cu o medie de 3.8% rating şi 7.2% cotă de piaţă, RTV obtinând doar 1.3 rating si 2.5% cota de piaţă.


 

Cea mai urmarită emisiune a postului a fost "Sinteza Zilei" cu Mihai Gâdea, cu 4.7 puncte de audienţă, în timp ce producţiile cu cea mai mare cotă de piaţă, de 11.8%, au fost "Previziunile Zilei" cu Sabina Iosub şi Niels Schnecker, şi "Se întâmplă în România" – ediţia de la ora 13, realizata de Maria Coman.

Copyright ARMA DATA

Antena 3 este singurul post de ştiri din Romania afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close