Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: S-a făcut şedinţă de Guvern pentru că s-a strigat la televizor. DE DURERE s-a strigat!

Badea: S-a făcut şedinţă de Guvern pentru că s-a strigat la televizor. DE DURERE s-a strigat!

Badea: S-a făcut şedinţă de Guvern pentru că s-a strigat la televizor. DE DURERE s-a strigat!
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Feb 2012   •   23:56

Mircea Badea a vorbit în ediţia de joi seară a emisiunii „În gura presei“ despre mobilizarea inedită a guvernanţilor din ultimele 12 ore, care în urma unei şedinţe pe fugă, au alocat, din Fondul de rezervă, 750.000 lei pentru cumpărarea de urgenţă a medicamentelor morfinice necesare tratamentului bolnavilor de cancer.

Realizatorul „În gura presei“ subliniază faptul că această şedinţă de Guvern vine în urma unei campanii declanşate de Antena 3 referitoare la drama celor 500.000 de bolnavi de cancer care nu îşi găsesc medicamentele necesare în România.

"Sigur că Guvernul, astăzi, după două zile de emisiuni crâncene, s-a întrunit de urgenţă. A fost făcută şedinţa de Guvern. Credeţi că fără emisiuni la televizor s-ar fi întâmplat ceva? Mai ales că situaţia nu e de azi de ieri. S-a făcut şedinţă pe tema asta pentru că s-a strigat la televizor..şi ştii de ce s-a strigat.. DE DURERE s-a strigat!" a precizat Mircea Badea.



VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "IN GURA PRESEI"

 


×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close